Massagepraktijk Koos Middelburg
'Een weldadige massage is een liefdevol geschenk aan jezelf'
Helende massage

Helende massage

  

Al ruim 25 jaar ben ik met massages bezig. In die tijd heb ik talrijke cursussen en opleidingen gevolgd, veel massages ondergaan en vooral heel veel massages gegeven. Aan jong en oud, aan zieken en gezonden, aan kinderen en zwangeren, met diverse technieken, en in veel verschillende settings. Al deze werkervaringen (en mijn levenservaring) neem ik mee in de behandelingen die ik geef.

Mijn motto is: "in de beperking toont zich de Meester". Ik werk op een rustige manier, waardoor ik alle ruimte geef aan degene die ik behandel. Ik stem me af en ik voel wat jij nodig hebt. Ik luister naar jouw verhaal: waar zit je in jouw proces, wat gebeurt er in jouw leven. En ik luister naar je lichaam: waar zit de spanning. 

Ik bied je de rust en de ruimte om jezelf weer te voelen. Te voelen dat je een lichaam hebt en dat je in je lichaam mag zijn. Dat je geest tot rust komt en dat je je als een geheel ervaart.

Helen betekent "het samenvoegen van losse delen" maar ook "het herstellen van de (lichamelijke of geestelijke) gezondheid".

De massage zal meestal bestaan uit een mix van verschillende massagevormen (zoals klassieke massage, energetische massage, diepe weefsel massage, voetreflex massage). Afhankelijk van de behoefte zal de behandeling meer fysiek gericht zijn, dan wel meer energetisch of gespreksgericht zijn.


     


De kwaliteit van de aanraking bepaalt uiteindelijk de weldaad van de massage.